Whisky mässor

 
   

Stockholm Beer and whisky festival

26-28 September & 3-5 oktober 2019 går årets festival av stapeln.

Sveriges första och världens största Öl- & Whiskymässa!

En manifestation för ökad kunskap om goda drycker, under trevliga former i fantastisk miljö. Master Classes, Internationella tävlingar, Deli och Food Court..

   

High coast whisky festival

Välkomna den 28:e och 29:e juni 2019 för vår första High Coast Whiskyfestival.

   

Uppsala Beer & Whisky festival

Varmt välkommen till Uppsala Beer & Whiskyfestival!
En dryckesupplevelse utöver det vanliga. Som besökare får du träffa några av landets främsta och mest spännande leverantörer och producenter.

   

En öl & whiskymässa,Göteborg

En Öl & Whiskymässa har ett fullmatat program av dryckesprovningar. Här möter du många av de största namnen inom öl och whisky.

   

Skövde öl och whiskymässa

Boka en provning under mässdagarna

Vi planerar flera spännande öl-, och whiskyprovningar. Provningarna bokas på plats på mässan och antalet platser är begränsat.

 

   
   

Whisky online

   
Flaviar. Köp whisky och andra ädla drycker online här. Gå med i klubben och få smakprov utskickat 1 gång i kvartalet. Ä*ven fri frakt om du är med i klubben
The whisky exchange. Specialiserade på whisky mem har även andra godsaker. Familjeföretag grundat 1999 och är nu nätets största inom whisky. Finns även en fysisk shop i London
Vild med vin. Danmark stolthet inom alkohol online. Har bra sortiment på whisky men även det mesta av annat
Systembolaget. Älakat av många men även utskällt av många. Men enligt mitt tycke mycket bra fungerande
   
   

Diverse

   
Thorslundkagge är ett familjeägt företag med stora ambitioner. Vid vårt tunnbinderi i Högsjö tillverkar vi tunnor enligt den gamla hantverkstraditionen, med i huvudsak svensk ek som råvara. Här värnar Sveriges enda tunnbindarmästare Johan Thorslund och hans medarbetare om tunnbindarnas traditionsrika yrke och tillvaratar kunskap som annars gått förlorad.